Month: July 2012

Repair Screen Laptop Asus X42D

Repair Screen Laptop Asus X42D  Untuk entri kali ini, saya membawakan kepada anda laptop asus X42D yang memnggunakan skrin mahupun screen bersaiz 14.0″ LED. Jika dilihat kepada gambar diatas skrinya telah retak dan mengikut pengakuan oleh tuan punya laptop, beliau menjatuhkan laptopnya dengan sengaja. Dan apabila beliau mengangkat terus ON laptop tersebut, hatinya retak seribu …

Repair Screen Laptop Asus X42D Read More »

Repair Screen Laptop Acer Aspire D250

Repair Screen Laptop Acer Aspire D250  Ini adalah salah satu model daripada acer yang kecil molek. Tetapi kami hairan sebab yang kecil-kecil ini lah yang selalu masuk ke kedai untuk ditukarkan skrin yang pecah. Kebanyakan orang atau pengguna sering meletakan nrtbook ini dibawah iaitu di atas lantai. Untuk mengelakan berlakunya perkara yang sama dinasihatkan agar …

Repair Screen Laptop Acer Aspire D250 Read More »

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Laptop Hp Mini

Repair Laptop Hp Mini Kebelakangan ini netbook jenis HP ini kerap bertandang ke kedai kami untuk dibaik pulih. Macam-macam masalah yang ada seperti black screen, wifi problem, keyboard rosak, windows problem dan macam-macam lagi. Bagi gambar diatas kesemuanya adalah Hp Mini yang berlainan number model. Tetapi mereka mempunyai masalah yang sama iaitu masalah “cannot ON”, …

Repair Laptop Hp Mini Read More »

Repair Laptop Sony Vaio Pcg-4qap

Repair Laptop Sony Vaio Pcg-4qap Sebelum memulakan entri ini saya mengucapkan tahniah kepada crew-crew okcomputersolution kerana berjaya membaiki laptop sony vaio ini yang ke 101. Jadi kenapa laptop jenis sony ini selalu saja diupdatekan cerita sebagai Job of The Day? Kami memdapati bahawa laptop sony vaio mempunyai satu masalah iaitu auto shutdown. Sebagaimana laptop diatas, …

Repair Laptop Sony Vaio Pcg-4qap Read More »

Repair Screen Laptop Sony Vaio Pcg-6qzp

Repair Screen Laptop Sony Vaio Pcg-6qzp Kami ada terdengar akan desas-desus bahawa skrin untuk Sony, tak kiralah model apa-apa pun harganya memang mencecah ke langit, mahal gila! Harga tu dah boleh beli laptop pulak kalau dibandingkan dengan harga laptop secondhand pada masa sekarang. Tetapi kenapa kami masih menerima pelanggan yang ingin mahu menukar skrin Sony …

Repair Screen Laptop Sony Vaio Pcg-6qzp Read More »

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640D

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640D Hari ini kami membawakan kepada anda entri tentang laptop toshiba. Kebanyakan mengetahui bahawa toshiba adalah jenama yang sangat bagus model industri elektronik dan salah satu produk terbaik adalah laptop ataupun dikenali sebagai notebook ini. Tetapi dari banyak-banyak brand yang ada sekarang semuanya tidak tahan atau fleksible bila saja terjatuh …

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640D Read More »

Repair Screen Laptop Acer Aspire TimelineX 4820TG

Repair Screen Laptop Acer Aspire TimelineX 4820TG Video dibawah adalah komen pelanggan yang mengalami masalah yang agak besar untuk kami selesaikan iaitu berkenaan Job of The Day untuk semalam. Sila hayati… Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop acer aspire timelinex 4820TG, screen, crack, screen crack, acer aspire, acer timelinex, aspire …

Repair Screen Laptop Acer Aspire TimelineX 4820TG Read More »

Scroll to Top